KombiFitters krijgen badmintonles en gaan zwemmen

26 januari 2014door Webmaster

Dinsdag 14 januari hebben de KombiFitters badmintonles gekregen van Marc Mutsaers. Totaal waren 16 enthousiaste personen aanwezig en Marc heeft de basisbeginselen op een zeer leuke manier overgedragen. Op de foto’s in deze link, krijg je een indruk van deze les. Marc is hartelijk bedankt voor zijn inzet hierin en heeft meegekregen dat de badmintonners ook een keer bij de KombiFit training welkom zijn.

Maandag 27 januari is wel een heel speciale dag. Niet alleen is onze trainer, Willem van Dueren den Hollander jarig, maar we zijn ook te gast bij het Rooie Paerd. We gaan het recreatiezwemteam aanvullen met 15 KombiFitters. Vanaf 20:15 uur verzamelen, zodat we om 20:30 omgekleed in het zwembad staan.

De les van dinsdag 28 januari komt hierdoor te vervallen, maar er is weer vraag naar een wandeling. Voor de liefhebbers gaan we op donderdagavond 30 januari dus weer een rondje stappen. Ook niet KombiFitters zijn hierbij van harte welkom. Start om 20:00 uur vanaf de sporthal en neem zelf een veiligheidshesje mee. 

 

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy