KombiFit fietstocht op 27 juni 2013

29 juni 2013door Webmaster

Donderdag 27 juni werd de laatste fietstocht uitgezet van ong. 20 km voor de KombiFitters en andere liefhebbers. We gingen met 11 mensen op pad en zoals gewoonlijk was er tijdens het fietsen volop gezelligheid. Jannie Eland had er een zware dobber aan omdat ze haar eigen fiets had meegenomen met zeer brede banden in plaats van de fiets van haar dochter, waardoor het fietsen erg zwaar ging .

We fietsten over de Buitendijk richting Willemstad en hadden daarbij wind tegen, maar gelukkig niet zoveel als de vorige keer. Vervolgens richting Helwijk om te stoppen bij het enige café van Oudemolen. Na de boel verbouwd te hebben, zodat we allemaal bij elkaar konden zitten, werden we voorzien van een welverdiend drankje. Ik had de schatting opgegeven om rond 22.00 uur weer in de Klundert te zijn, maar aangezien iedereen het zeer goed naar zijn zin had, besloten we om toch nog maar een drankje te nemen. Afijn tegen 23.00 uur kwamen we moe maar zeer tevreden thuis. Zoals gewoonlijk zijn ook van deze ‘training’ wat foto’s vastgelegd.

In overleg met Willem hebben we besloten om deze fietstocht als laatste georganiseerde KombiFit training te doen. We zijn best wel toe aan een aantal weken ‘rust’ en die rust is relatief, omdat er toch altijd nog zaken geregeld moeten worden tijdens de vakantieperiode.
Dit neemt niet weg dat de KombiFitters zelf het initiatief kunnen nemen om iets te organiseren voor de liefhebbers.

De datum van de eerste KombiFit training van het nieuwe seizoen wordt via de site bekend gemaakt.
Allemaal een hele fijne vakantie gewenst!

Ria Verkijk

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy