KombiFit: 2014 in stijl afgesloten en 2015 begonnen met Bowlen

11 januari 2015door Webmaster

Dinsdagavond 23 december 2014
Ik mocht aanwezig zijn deze laatste training en heb dit natuurlijk gebruikt om weer eens wat foto’s te maken.
Het was druk met 18 mensen, alhoewel dit een inmiddels normaal aantal schijnt te zijn bij de KombiFitters. We mochten ons heerlijk uitleven van Willem, die deze laatste trainingsavond van het jaar weer prima georganiseerd had. Voor hem een speciaal woord van dank voor zijn inzet het afgelopen jaar. Hij weet er elke keer weer een leuke training van te maken. En de derde helft was zeker zo gezellig, maar dat zie je wel aan de foto’s.

Dinsdagavond 6 januari 2015

We vertrokken met 17 man naar de bowling in Etten Leur. We bleken toch de gehele ruimte voor ons zelf te hebben en dat maakt het natuurlijk wel leuker. Met drie banen en 15 spelers werd er fanatiek met de zware ballen gegooid. Gelukkig is het maar 1 x voorgekomen dat een bal niet richting de kegels rolde… Dat unieke fotomoment heb ik helaas net gemist, maar staat wel op ons netvlies 🙂 Ook heb ik diverse foto’s weg kunnen gooien omdat de mensen veel te snel waren voor mijn camera. Een paar heb ik echter bewaard omdat het uiteindelijk toch wel een leuk plaatje bleek te zijn. Veel te snel werd aangegeven dat onze tijd bijna om was. Op veler verzoek heb ik geinformeerd of we nog een half uurtje erbij konden krijgen en dat was gelukkig geen probleem.
De winnaars van deze avond waren :
Baan 1 – Hans van Noort
Baan 2 – Peter de Kruijff
Baan 3 – Willem Willeboordse
Zoals gewoonlijk is ook de derde helft altijd een zeer gezellige aangelegenheid. We verbouwden de kantine zodanig dat we met zijn allen aan een grote tafel konden zitten en Elly trakteerde ons op een overheerlijk bittergarnituur omdat het haar trouwdag was. Bij het afrekenen bleek ook de uitbater van TopShot onder de indruk te zijn van onze gezellige korfbalploeg, want het extra half uur bowlen hoefden we niet af te rekenen. Het was dus een zeer geslaagde start van het nieuwe jaar.
Afijn, ook nu zijn de foto’s weer het bewijs daarvan.

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy