Schoolkorfbaltoernooi 2008 was weer zeer geslaagd!

30 mei 2008door Webmaster

De voorspellingen van donder en bliksem zijn gelukkig niet uitgekomen en was het afgelopen woensdagmiddag een droge en uiteindelijk zonnige dag!! Er waren 13 teams aanwezig en in totaal zo’n 100 kinderen. Tevens was er door het JAC voor de kinderen uit groep 3/4 en lager een spelcircuit uitgezet, in totaal hebben hier ongeveer 50 kinderen aan deelgenomen.

Er waren drie poules, 1 poule voor de groep 7/8 en 2 poules voor de groep 5/6. De poulewedstrijden begonnen om 13.30 uur en na 8 ronden werden de finales gespeeld. De eerste finale was de zgn. “kleine finale”, deze ging tussen de winnaars van de poule groep 5/6. De kleine finale ging tussen De Cocon 1 – De Molenvliet 4. Deze werd uiteindelijk gewonnen door De Molenvliet 4 met 0 – 3, dus de eerst kampioen was bekend.

 

De “grote finale” ging tussen Bastion 2 en Molenvliet 1, welke op doelsaldo de finale haalde net voor Bastion 1. De grote finale was een spannende wedstrijd, waarbij de ploegen erg aan elkaar waren gewaagd. Er waren diverse kansen, voordat het eerste doelpunt viel. Bastion 2 kwam op een 1-0 voorsprong, het duurde even voordat Molenvliet een antwoord had, maar de 1-1 werd gescoord. Lang konden ze niet genieten van de gelijkmaker, want het Bastion 2 scoorde daarna gelijk de 2-1. Wat uiteindelijk ook het beslissende doelpunt blijk, want het lukte De Molenvliet 1 niet meer om de aansluiting te vinden, hoewel ze er nog een paar keer dicht bij waren. De winnaar van de grote finale was dus Het Bastion 2, zij gingen er vandoor met de wisselbeker!!

Via deze weg wil ik nogmaals iedereen bedanken voor zijn of haar bijdrage aan het mogelijk maken van dit schoolkorfbaltoernooi. Speciaal wil ik toch nog de scheidsrechters bedanken voor het weer in goede banen leiden van de wedstrijden!! Allemaal bedankt en tot volgend jaar!!

Namens de JeugdTC,
Ruben

Op een geweldig mooie woensdagmiddag in 2008 kwamen wel 50 kinderen van 3 t/m 8 jaar spelletjes doen op het veld van DSO. De kinderen konden blikgooien, toren bouwen, kegelen, korfschieten en nog meer. Natuurlijk werd er ook weer geschminckt door Tamara. Er waren drie leeftijdcategorieen waarbij in elk een prijs te verdienen was. Bij de 3 en 4 jarigen won Daan Eland met 60 punten een boek over het mooiste visje. Bij de 5 en 6 jarigen deden de meeste kinderen mee. Lotte Eland won met 101 punten een mooie schrijfset. Bij de 7 en 8 jarigen ging Liza den Bakker er met een dierenencyclopedie vandoor.

Alle moeders en helpers bedankt voor jullie bijdrage!

namens de JAC,
Corrie Crezee

Klik op de onderstaande foto en de foto’s zullen op je scherm verschijnen.

DSO schoolkorfbal toernooi 2008

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy