Fiets Puzzeltocht jubileum groot succes

31 augustus 1999door Webmaster

Maar liefst 85 DSO-ers deden op dinsdagavond 31 augustus 1999 mee aan de fietspuzzeltocht ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van DSO. In het verleden werd dergelijke tochten nog al eens geteisterd door extreem slechte weersomstandigheden, maar deze keer waren de weersgoden ons gunstig gezind.

De tocht voerde de fietsers langs alle mooie plekjes die Klundert rijk is. Het verste punt bleek uiteindelijk de jachthaven in Noordschans te zijn alwaar een gezonde versnapering voor nieuwe energie zorgde. Behalve het fietsen moesten er ook nog enkele vragen beantwoord en opdrachten uitgevoerd worden. Vooral de laatste opdracht zorgde voor veel hilariteit.

Het overgooien van een ei, terwijl de onderlinge afstand steeds groter werd! Een spannende en riskante onderneming die menigeen met eierdooier besmeurde kleding opleverde. Uiteindelijk bleken Anita van Dam en Jurgen en Miranda Leijten de vragen en opdrachten het best vervuld te hebben, maar dat was eigenlijk nog het minst belangrijke van deze zeer geslaagde avond.

{gallery}/jubileum/1999/puzzeltocht{/gallery}

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy