DSO start met KombiFit

17 februari 2013door Webmaster

ckv DSO Korfbal wil gaan starten met een nieuwe vorm van sporten. Dit programma heet KombiFit en is speciaal ontwikkeld om de fitheid van de deelnemers te bevorderen.

Korfbal en Fitheid?

De korfbalsport leent zich uitstekend om de algemene conditie te bevorderen of op peil te houden. De gevarieerde bewegingen, die nodig zijn voor deze sport, dragen hier toe bij. Het uithoudingsvermogen en lichaamsbeheersing nemen toe. Kortom, de deelnemers worden fitter, actiever en beweeglijker.

Waaruit bestaat het programma?

Het programma bestaat uit korfbalvormen afgewisseld met diverse andere sportieve activiteiten. Deze zijn deels gebaseerd op verschillende korfbalvormen, maar ook algemene bewegingsvormen komen aan bod. Denk hierbij aan wandelen, fietsen, andere balspelen of wat we met elkaar ook maar kunnen verzinnen om gezamenlijk een uurtje per week actief bezig te zijn.

Bestaat het programma alleen uit sport?

Nee, niet alleen. Naast de sportieve inspanning is er aandacht voor het sociale aspect. Na afloop van elke training of activiteit is er gelegenheid om even gezellig onderling “bij te kletsen” onder het genot van een kopje thee of een drankje. Ook kunt u deelnemen aan de vele activiteiten die regelmatig worden georganiseerd door DSO.

Voor wie is het programma bedoeld?

Het is speciaal voor iedereen die:

 ·   graag wil sporten, maar dat niet (meer) in competitieverband wil
 ·   geen wedstrijdverplichtingen wil, maar wel de ontspanning 
 ·   zich herkend in één of meerdere van de onderstaande begrippen: 
     Bewegen – Gezondheid – Fit voelen – Sociaal actief – Nieuwe ervaring – Samen sporten

Kleding en schoeisel

Speciale kleding is niet nodig, als het maar lekker los zit, zodat het bewegen makkelijk gaat. Tijdens het zaalseizoen zijn gewone sportschoenen aanbevolen en voor buiten is het handig om kunstgrasschoenen te dragen.

Contributie

Voor nieuwe leden zal, na een eerste opstartfase, de contributie voor KombiFit 5 euro per maand bedragen. Voor niet spelende leden blijft de contributie voorlopig ongewijzigd.

Starten met KombiFit

Is het bovenstaande precies wat u nodig hebt, vul dan onderstaand formulier in en geef dit af bij Willem van Dueren den Hollander of Ria Verkijk. Bij voldoende interesse willen we al direct na het zaalseizoen starten met dit nieuwe programma.

Tijden

Op het veld starten we op donderdagavond van 20:00 – 21:00 uur.

Tijdens het zaalseizoen wordt de trainingstijd nog nader vastgesteld.

Dus heeft u interesse in het nieuwe KombiFit programma
van DSO Korfbal?

Laat het ons weten door het formulier te downloaden, in te vullen en in te leveren bij Ria Verkijk of Willem van Dueren den Hollander.

{phocadownload view=file|id=57|text=Aanmeldformulier KombiFit|target=s}

{phocadownload view=file|id=87|text=KombiFit Folder|target=s}

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy