Afsluiting KombiFit trainingen, extra fietstocht en doorgaan tijdens de vakantie

16 juni 2013door Webmaster

6 juni 2013 Bowlen
Op 6 juni heeft de KombiFit training de officiële afsluiting gehad in de vorm van bowlen bij de Drie Musketiers in Zevenbergen.
We hadden twee banen vanaf 21.00 uur kunnen reserveren, maar men was van mening dat we best al om 20.00 uur konden vertrekken. Dan konden we eerst op ons gemak nog een bakje koffie doen en ons mentaal voorbereiden op onze prestaties.

Het was erg gezellig met 11 enthousiaste KombiFitters en zeker toen bleek, dat alle kinderen vanaf die tijd verdwenen waren.
Grote winnaar werd uiteindelijk Eliese van Dis met de score 343 punten, nipt gevolgd door Marcel Krijgsman met 339 punten.
Geheel eerlijk was dit niet, want zij waren met 5 personen op een baan en konden dus meer rondes maken, maar daar werd niet moeilijk over gedaan. Na nog een lekkere borrel, konden we tevreden huiswaarts keren.

13 juni 2013 Fietstocht
Er waren echter al stemmen opgegaan, om tijdens de zomerperiode toch door te gaan met KombiFit, maar dan zonder gebruik van de velden.
Daarom werd er op 13 juni een fietstocht van ruim 20 km uitgezet, waar uiteindelijk 6 KombiFitters aan meededen. Dit kwam deels door het eerdere slechtere weer, een blessure van onze trouwste deelnemer, Peter de Kruiff en natuurlijk door de avondvierdaagse. De route was zo uitgezet dat we op de heenweg wind tegen hadden en op de terugweg de wind vol in de rug kregen. Er werd gestopt bij de Fendertse Hoeve in Fijnaart om de inwendige mens niet te verwaarlozen. Rond 22.00 uur kwamen we tevreden aan in Klundert..

27 juni 2013 Fietstocht
Volgende week op 20 juni wordt er geen KombiFit geregeld in verband met de braderie.
Voor donderdagavond 27 juni wordt in principe weer een fietstocht gehouden, omdat ikzelf nog even niet anders kan en nu nog niet weet of Willem al weer beschikbaar is. Om het wel de moeite waard te laten zijn, vraag ik iedereen of zij dit keer van te voren op willen geven, of zij wel of niet aanwezig zijn op 27 juni. Overigens zijn hierbij ook volwassen ‘niet Kombifitters’ welkom, maar ook die worden gevraagd zich op te geven via mail bij secretariaat@korfbal.net.

Foto’s
Hieronder de link voor de foto’s van het bowlen
foto’s KombiFit Bowlen 6 juni 2013
en van de fietstocht.
Foto’s KombiFit Fietstocht 13 juni 2013

Groetjes van
Ria Verkijk

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy