Zakelijke overwinning DSO 1

26 januari 2020door Webmaster

DSO 1 heeft de Moerdijkse derby gewonnen van Focus. Erg sprankelend was het niet, maar er werden wel gewoon 2 punten behaald: 17-11. 

DSO trad noodgedwongen aan in een iets andere formatie. In het begin was het dan ook even zoeken. Toch werd al snel duidelijk dat koploper DSO weinig te duchten had van hekkensluiter Focus. Via 2 strafworpen kwam DSO op 2-0 en daarna bouwde de ploeg de voorsprong gestaag uit. Echt heel makkelijk vielen de goals niet, DSO had erg veel kansen nodig.Toen de doelpunten in het begin van de tweede helft helemaal niet meer vielen kon Focus zelfs nog even terugkomen tot 11-8. DSO schakelde echter op het juiste moment weer een tandje bij en zo werd er verdiend gewonnen met 17-11.

Concurrenten Scheldevogels en Luctor speelden tegen elkaar en de ploeg uit Bergen op Zoom won die confrontatie, waardoor zij nu op 2 punten achterstand de naaste concurrent zijn. Volgende week is DSO 1 vrij en een week later komt Luctor op bezoek. De afronding zal dan een stuk scherper moeten zijn, want de uitwedstrijd werd maar nipt gewonnen. 

Benieuwd naar de foto’s? Check ze hier!

Uitslagen DSO:

Programma DSO:

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy