Piet Klootwijk nieuwe trainer DSO selectie

21 februari 2008door Webmaster

Na het tussentijdse vertrek van Peter Groenewoud en Peter Jonker heeft DSO voor het komende seizoen Piet Klootwijk aangetrokken als trainer voor de selectie van DSO.

Piet Klootwijk is op dit moment voor het derde seizoen trainer/coach van het bekende Ventura Sport uit Strijen. Daarvoor heeft Piet langere tijd meerdere trainersfuncties gehad binnen RWA uit Poortugaal/Rhoon. Door DSO is gezocht naar een enthousiaste trainer die naast prestatiegericht korfbal, ook een stukje gezelligheid binnen een vereniging belangrijk vindt. Verder was het voor DSO belangrijk een trainer te vinden die een goede teamgeest binnen de selectie hoog in het vaandel heeft staan.

Met Piet Klootwijk is, naast een ervaren en actieve trainer/coach voor de selectie, ook duidelijk een verenigingsman aangetrokken binnen DSO. Piet ziet zijn betrokkenheid binnen de vereniging dan ook breder dan alleen de training en coaching van de selectie. We zien de samenwerking met de selectie en de rest van DSO dan ook met vertrouwen tegemoet. Aan het eind van dit seizoen (eind mei/begin juni) zal er een kennismaking zijn met Piet en de spelers binnen DSO.

Zoals bekend zal Arie Eland tot het eind van dit seizoen de training en coaching van zowel DSO 1 als DSO 2 voor zijn rekening nemen. Dit wordt vanuit DSO zeer gewaardeerd. Arie, nogmaals hartelijk dank hiervoor!

Namens de TC,
Kees Ploeg.

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy