Gehavend DSO niet langs KVK

31 oktober 2021door Webmaster

DSO is er niet in geslaagd het veldseizoen goed af te sluiten. Op bezoek bij middenmoter KVK werd een pijnlijke nederlaag geleden: 22-12. 

DSO begon door blessures bij Esmeralda, Arthur en Frank in een gewijzigde opstelling aan de wedstrijd. Amy, Robert en Per speelden op hun plaatsen. In deze samenstelling was afgelopen week ook getraind en dat ging prima, dus DSO begon met vertrouwen aan de wedstrijd. Toch was het de thuisploeg die direct het heft in handen nam. DSO kon opnieuw maar moeilijk tot doelpunten komen. Korte kansen, afstandschoten en doorloopballen werden gemist waardoor KVK steeds verder wegliep. Vlak voor rust werd het verschil zelfs 6 doelpunten en wist DSO dat het opnieuw in de achtervolging moest, ruststand: 9-3. 

In de tweede helft kwam de achtervolging eigenlijk nooit echt op gang. KVK bleef ook goed mee scoren waardoor het geloof bij DSO al snel verdween. Tijdens het restant van de wedstrijd probeerde DSO nog wat mooie aanvallen neer te zetten en dat lukte af en toe ook, maar wist de ploeg ook wel dat een overwinning er niet meer in zat. Maerle mocht in de slotfase haar debuut nog maken in het natte Kapelle, ze kwam in de plaats voor Amy die haar basisdebuut had gemaakt. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in een terechte 22-12 nederlaag. 

Het eerste deel van het veldseizoen zit er nu op. DSO staat 3e door de matige resultaten in de laatste paar weken. Na de zaal zal DSO alles moeten winnen om nog uitzicht te houden op de eerste 2 plekken die recht geven op promotie naar de tweede klasse. Nu eerst een week rust, om daarna middels trainingen en oefenwedstrijden scherp te worden voor het zaalseizoen. Dan zal er uit een ander vaatje getapt moeten worden dan de afgelopen wedstrijden, de zaalpoule oogt namelijk een stuk zwaarder. 

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy