DSO start oefenprogramma

1 november 2008door Webmaster

De eerste helft van de veldcompetitie zit er al weer op. DSO is gestart met trainen in de sporthal. Afgelopen zaterdag werden een aantal vriendschappelijke duels gespeeld tegen Olympia uit Spijkenisse. In de Niervaert was het weer wennen aan de ondergrond, de ruimte en in sommige gevallen was de teamsamenstelling ook aangepast.

DSO 1 miste bij vlagen de creatieve geest en het vertrouwen om vrij uit te kunnen korfballen. Olympia bouwde een redelijke voorsprong op. In de tweede helft kreeg DSO de geest en pakte het de wedstrijd grotendeels over. In de laatste fase van de wedstrijd scoorde Olympia net een paar doelpuntjes teveel mee en verloor DSO met 11- 15.

DSO 2 en Olympia 2 hielden elkaar in balans. Pas in het laatste kwartier van de wedstrijd speelde DSO met meer flair dan de tegenstander en wist het te winnen met 17-11.

DSO A1 had een wedstrijd waarin met name in de tweede helft echt alles lukte. In de rust stond het dan nog 8-3, daarna scoorde DSO aan de lopende band en was 25-6 als eindstand op het scorebord te lezen.

Volgende week wordt het oefenprogramma voortgezet. DSO F en de kangoeroes reizen af naar Bergen op Zoom voor de welpendag die Scheldevogels organiseert. Op 26 november zal Sinterklaas rond 16.00 uur met zijn Pieten het clubhuis aan de Ambachtsherenweg bezoeken.