DSO goed in de breedte

28 september 2008door Webmaster

DSO heeft een aantal teams die breedtekorfbal spelen. Dat aantal heeft te maken met het aantal scheidsrechters dat een vereniging kan leveren. Geen scheidsrechters is ook geen wedstrijdkorfbal. De breedtekorfbalteams DSO 4, 5 en 6 deden dit weekend erg goede zaken. Zij speelden allemaal thuis. DSO A2 speelde ook een mooie thuiswedstrijd.

DSO 1 moest naar Westkapelle om tegen Stormvogels te spelen. Stormvogels draait bovenin mee in de poule. DSO wist vanaf het begin eigenlijk geen vuist te maken en liep steeds achter de feiten aan. Het is te hopen dat DSO volgende week  tegen middenmoter Scheldevogels wat meer mee heeft. DSO 2 speelde uit In Sliedrecht en nam het voortouw in de wedstrijd. Op een gegeven moment stond DSO vier doelpunten voor. Merwede knokte zich terug en DSO wist niet op de juiste momenten te scoren. DSO kon met nul punten terug naar Klundert. DSO 4 speelde zoals het al weken speelt, maar deed nu wat al eerder de bedoeling was qua scoren. Heel veel kansen werden nu wel  afgerond en dat leverde een aantrekkelijk pot op. Helaas viel Dennis de Gast uit met een enkelblessure. Vanwege haar zwangerschap speelde Corine van Dam voorlopig voor het laatst en zij liet dat niet ongemerkt voorbij gaan. Ze was tenminste bij vier doelpunten betrokken. Het 6e moest thuis met drie heren van A2 aan de wedstrijd beginnen omdat de eigen heren in het buitenland vertoefden. De rust stand was met 7-2 in het voordeel van DSO. Na de rust werd er nog zeven keer gescoord door DSO en vier door Capproen. Einduitslag 14-6, met dank aan de heren van A2 (Sjoerd, Ben en Sander) die het grootste deel voor hun rekening namen. Het waren niet alleen de heren die scoorden, ook Lenneke en Winnie waren beiden goed voor een doelpunt. Dus ook deze keer weer een mooie overwinning voor het zesde.

DSO jeugd
Het A2 maakte er een spannende pot van samen met Vios. DSO nam moeizaam de voorsprong en leverde die ook weer even in. In de tweede helft kwam er meer verrassing in het spel van DSO. Mede door een goede invalbeurt van Sjoerd van Bezooijen werd er dan toch gewonnen.