DSO C opent de veldcompetitie

4 april 2009door Webmaster

DSO C1 was de enige ploeg die moest aantreden in competitieverband. Na een vrij mislukt zaalseizoen hoopt het team op het veld weer eens wat punten te pakken.

Tegen Scheldevogels zou dat kunnen, dat was vanaf minuut 1 duidelijk. Bij rust stond het dan ook 2-0 in het voordeel van DSO. Na rust ging DSO door met het vlotte aanvalsspel. Veel mooie combinaties, die resulteerden in een hoop kansen. Uiteindelijk won de ploeg met 6-0, Marieke Fortuin scoorde maar liefst 4 keer. Een hoopvol begin voor het C1.

DSO 1 en 2 speelden vriendschappelijk tegen ADO 1 en 2 en zijn klaargestoomd op de veldcompetitie te starten. Volgende week zaterdag neemt DSO 1 het op tegen SKV dat net als DSO onderin de ranking staat. DSO 2 speelt tegen Deetos/Snel dat net als DSO bovenin de ranking staat.